Nabeschouwing AS Eupen - Genk (2-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt AS Eupen het zaterdag 2 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Genk (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Genk is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 2-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Bolingi, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. AS Eupen vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Amat op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van AS Eupen.

LIVE AS Eupen - Genk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Bolingi met assist van B. O. Jon AS Eupen 1-0
22' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Wouters Genk
23' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Amat met assist van D. Milicevic AS Eupen 2-0
46' Wissel Genk Wissel J. Ito voor D. Ndongala Genk
58' Wissel Genk Wissel M. Samata voor S. Odey Genk
63' Wissel AS Eupen Wissel M. Koch voor J. Bolingi AS Eupen
75' Wissel Genk Wissel I. Hagi voor T. Bongonda Genk
77' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor D. Milicevic AS Eupen
87' Wissel AS Eupen Wissel Y. Toyokawa voor B. O. Jon AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Genk
Opstellingen AS Eupen - Genk
De opstellingen van AS Eupen en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Beñat San José Gil
Voorbeschouwing AS Eupen - Genk

AS Eupen en Genk treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 6 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AS Eupen 0
Winst Genk 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 13e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 7e plaats.