Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (1-3) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sint-Truiden het zondag 24 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Gholizadeh, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Sporting Charleroi vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Rezaei op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Sint-Truiden de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Botaka.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Sporting Charleroi vergroot nadat K. Rezaei de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE Sint-Truiden - Sporting Charleroi 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor P. Garcia Tena Sint-Truiden
50' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Gholizadeh met assist van M. Fall Sporting Charleroi 0-1
60' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor S. Colombatto Sint-Truiden
60' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei met assist van R. Morioka Sporting Charleroi 0-2
69' Wissel Sint-Truiden Wissel S. De Ridder voor A. De Bruyn Sint-Truiden
70' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Botaka met assist van P. Garcia Tena Sint-Truiden 1-2
76' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor M. Fall Sporting Charleroi
79' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor I. Sankhon Sint-Truiden
90' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei Sporting Charleroi 1-3
91' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Nicholson voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
93' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Hendrickx voor K. Rezaei Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Sporting Charleroi
Opstellingen Sint-Truiden - Sporting Charleroi
De opstellingen van Sint-Truiden en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.