Nabeschouwing KV Oostende - Union Saint-Gilloise (1-6) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt KV Oostende het zondag 16 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Union Saint-Gilloise (1-6)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 1-6 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Vanzeir, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vanzeir op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Union Saint-Gilloise, waarmee R. Sykes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Union Saint-Gilloise geen gas terug, waardoor in de 78e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van S. Adingra. Na 89 minuten wist KV Oostende eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van T. Ambrose bracht het de achterstand terug tot 1-4. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 91e minuut was het V. Boniface van Union Saint-Gilloise wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens Union Saint-Gilloise mocht C. Puertas in de 93e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut bij een 1-6 eindstand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

LIVE KV Oostende - Union Saint-Gilloise 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir met assist van S. Lynen Union Saint-Gilloise 0-1
31' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 0-2
41' Wissel KV Oostende Wissel M. Berte voor F. Hornby KV Oostende
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel V. Boniface voor G. Nilsson Union Saint-Gilloise
53' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
63' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor B. Capon KV Oostende
63' Wissel KV Oostende Wissel S. Wylin voor T. Ndicka Matam KV Oostende
63' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Sykes met assist van D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 0-3
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel B. Nieuwkoop voor G. Francois Union Saint-Gilloise
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel I. Kandouss voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
76' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Adingra voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
76' Wissel KV Oostende Wissel D. Mebude voor C. McGeehan KV Oostende
76' Wissel KV Oostende Wissel M. Osifo voor F. Katelaris KV Oostende
78' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt S. Adingra met assist van V. Boniface Union Saint-Gilloise 0-4
80' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Z. Medley KV Oostende
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
86' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Berte KV Oostende
88' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Rodriguez Union Saint-Gilloise
89' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. Ambrose met assist van T. Sakamoto KV Oostende 1-4
91' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt V. Boniface met assist van S. Adingra Union Saint-Gilloise 1-5
93' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Puertas met assist van J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Union Saint-Gilloise
Opstellingen KV Oostende - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van KV Oostende en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.