Nabeschouwing Amkar Perm' - Zenit (1-0) || Russische Premier League 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 09:30 uur



In de Russische Premier League 2016/2017 neemt Amkar Perm' het zondag 12 maart 2017 om 09:30 uur in eigen huis op tegen Zenit.

Via de Amkar Perm' - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amkar Perm' - Zenit (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Amkar Perm' en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Andreyevich Turbin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Amkar Perm'. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Amkar Perm' - Zenit
Goals
1
0
LIVE Amkar Perm' - Zenit 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amkar Perm' - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Amkar Perm' - Zenit
Opstellingen Amkar Perm' - Zenit
De opstellingen van Amkar Perm' en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amkar Perm' gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Amkar Perm'
# Speler Pos.
15 Dmitriy Khomich K
3 Petar Zanev V
6 Sekou Conde V
19 Brian Oladapo Idowu M
5 Janusz Gol M
8 Fegor Ogude M
13 Roland Gigolaev M
27 Mikhail Kostyukov M
20 Pavel Komolov A
17 Aleksei Gasilin A
11 Chuma Anene A
Voorbeschouwing Amkar Perm' - Zenit

Amkar Perm' en Zenit treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Andreyevich Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Amkar Perm' en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 27 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 6 keer wist de ploeg van Amkar Perm' te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Amkar Perm'. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Amkar Perm' 1
Winst Zenit 6
Gelijkspel 4
Totaal 11
Tags
Amkar Perm' - Zenit Opstelling Amkar Perm' Opstelling Zenit Live Amkar Perm' - Zenit Live Amkar Perm' - Zenit kijken Amkar Perm' - Zenit kijken Live Amkar Perm' - Zenit stream Amkar Perm' - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Amkar Perm' - Zenit Uitslag Amkar Perm' - Zenit Statistieken Amkar Perm' - Zenit Russische Premier League 2016/2017 Amkar Perm' - Zenit wedden Amkar Perm' - Zenit gokken Amkar Perm' - Zenit Unibet