Nabeschouwing Anzhi - Amkar Perm' (3-1) || Russische Premier League 2016/2017

Donderdag 1 december 2016 - 18:30 uur



In de Russische Premier League 2016/2017 neemt Anzhi het donderdag 1 december 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Amkar Perm'. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Amkar Perm' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Amkar Perm' (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Anzhi en Amkar Perm' is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Anzhi. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Anzhi - Amkar Perm'
Goals
3
1
LIVE Anzhi - Amkar Perm' 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Amkar Perm' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Anzhi - Amkar Perm'
Opstellingen Anzhi - Amkar Perm'
Voorbeschouwing Anzhi - Amkar Perm'

Anzhi en Amkar Perm' treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Anzhi en Amkar Perm' in de Russische Premier League vond plaats op 7 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Amkar Perm'. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Anzhi als Amkar Perm' wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anzhi 3
Winst Amkar Perm' 3
Gelijkspel 3
Totaal 9
Tags
Anzhi - Amkar Perm' Opstelling Anzhi Opstelling Amkar Perm' Live Anzhi - Amkar Perm' Live Anzhi - Amkar Perm' kijken Anzhi - Amkar Perm' kijken Live Anzhi - Amkar Perm' stream Anzhi - Amkar Perm' Fox Sports Nabeschouwing Anzhi - Amkar Perm' Uitslag Anzhi - Amkar Perm' Statistieken Anzhi - Amkar Perm' Russische Premier League 2016/2017 Anzhi - Amkar Perm' wedden Anzhi - Amkar Perm' gokken Anzhi - Amkar Perm' Unibet