Nabeschouwing CSKA Moskva - Rostov (0-0) || Russische Premier League 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 13:30 uur



In de Russische Premier League 2016/2017 neemt CSKA Moskva het zaterdag 15 april 2017 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion PFK CSKA in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Rostov (0-0)

De Russische Premier League 2016/2017 wedstrijd tussen CSKA Moskva en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Rostov
LIVE CSKA Moskva - Rostov 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Rostov
Opstellingen CSKA Moskva - Rostov
De opstellingen van CSKA Moskva en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Rostov

CSKA Moskva en Rostov treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 2 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 5
Winst Rostov 3
Gelijkspel 3
Totaal 11
Tags
CSKA Moskva - Rostov Opstelling CSKA Moskva Opstelling Rostov Live CSKA Moskva - Rostov Live CSKA Moskva - Rostov kijken CSKA Moskva - Rostov kijken Live CSKA Moskva - Rostov stream CSKA Moskva - Rostov Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Rostov Uitslag CSKA Moskva - Rostov Statistieken CSKA Moskva - Rostov Russische Premier League 2016/2017 CSKA Moskva - Rostov wedden CSKA Moskva - Rostov gokken CSKA Moskva - Rostov Unibet