Nabeschouwing Orenburg - Akhmat Grozny (2-1) || Russische Premier League 2016/2017

Zondag 16 april 2017 - 11:30 uur



In de Russische Premier League 2016/2017 neemt Orenburg het zondag 16 april 2017 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Akhmat Grozny (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Aleksei Igorevich Eskov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Akhmat Grozny
Goals
2
1
LIVE Orenburg - Akhmat Grozny 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Akhmat Grozny
Opstellingen Orenburg - Akhmat Grozny
De opstellingen van Orenburg en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Formatie 4-2-3-1
Coach Oleg Kononov
Wissels Akhmat Grozny
# Speler Pos.
1 K
33 Vitaliy Gudiev K
2 Rodolfo Dantas Bispo V
22 Reziuan Mirzov M
77 Bernard Berisha M
55 Igor Lebedenko M
27 Magomed Ozdoev M
21 Odise Roshi A
7 Ali Kadyrov A
9 Zaur Sadaev A
18 Bekim Balaj A
Voorbeschouwing Orenburg - Akhmat Grozny

Orenburg en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksei Igorevich Eskov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 1 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Akhmat Grozny favoriet. 1 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Orenburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 0
Winst Akhmat Grozny 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Orenburg - Akhmat Grozny Opstelling Orenburg Opstelling Akhmat Grozny Live Orenburg - Akhmat Grozny Live Orenburg - Akhmat Grozny kijken Orenburg - Akhmat Grozny kijken Live Orenburg - Akhmat Grozny stream Orenburg - Akhmat Grozny Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Akhmat Grozny Uitslag Orenburg - Akhmat Grozny Statistieken Orenburg - Akhmat Grozny Russische Premier League 2016/2017 Orenburg - Akhmat Grozny wedden Orenburg - Akhmat Grozny gokken Orenburg - Akhmat Grozny Unibet