Nabeschouwing Rostov - Krasnodar (0-0) || Russische Premier League 2016/2017

Maandag 3 april 2017 - 18:30 uur



In de Russische Premier League 2016/2017 neemt Rostov het maandag 3 april 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olimp 2 in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Krasnodar (0-0)

De Russische Premier League 2016/2017 wedstrijd tussen Rostov en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Krasnodar
LIVE Rostov - Krasnodar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Krasnodar
Opstellingen Rostov - Krasnodar
De opstellingen van Rostov en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rostov - Krasnodar

Rostov en Krasnodar treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Andreyevich Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 18 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 8 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rostov. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 1
Winst Krasnodar 8
Gelijkspel 4
Totaal 13
Tags
Rostov - Krasnodar Opstelling Rostov Opstelling Krasnodar Live Rostov - Krasnodar Live Rostov - Krasnodar kijken Rostov - Krasnodar kijken Live Rostov - Krasnodar stream Rostov - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Krasnodar Uitslag Rostov - Krasnodar Statistieken Rostov - Krasnodar Russische Premier League 2016/2017 Rostov - Krasnodar wedden Rostov - Krasnodar gokken Rostov - Krasnodar Unibet