Nabeschouwing Zenit - Arsenal Tula (2-0) || Russische Premier League 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 17:30 uur



In de Russische Premier League 2016/2017 neemt Zenit het zondag 19 maart 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Petrovskiy (Sankt-Peterburg (St. Petersburg)) in St. Petersburg.

Via de Zenit - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Arsenal Tula (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Aleksei Igorevich Eskov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Arsenal Tula
Goals
2
0
LIVE Zenit - Arsenal Tula 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Arsenal Tula
Opstellingen Zenit - Arsenal Tula
De opstellingen van Zenit en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Zenit - Arsenal Tula

Zenit en Arsenal Tula treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksei Igorevich Eskov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 11 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 3
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 0
Totaal 3
Tags
Zenit - Arsenal Tula Opstelling Zenit Opstelling Arsenal Tula Live Zenit - Arsenal Tula Live Zenit - Arsenal Tula kijken Zenit - Arsenal Tula kijken Live Zenit - Arsenal Tula stream Zenit - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Arsenal Tula Uitslag Zenit - Arsenal Tula Statistieken Zenit - Arsenal Tula Russische Premier League 2016/2017 Zenit - Arsenal Tula wedden Zenit - Arsenal Tula gokken Zenit - Arsenal Tula Unibet