Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell (1-1) || Schotse Premiership

Zaterdag 20 april 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Hamilton Academical het zaterdag 20 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell (1-1)

In de Schotse Premiership heeft de wedstrijd tussen Hamilton Academical en Motherwell geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door D. Turnbull, waarmee Motherwell met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Hamilton Academical het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk M. Ogboe die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Motherwell
Goals
1
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
74
76
Gevaarlijke aanvallen
39
29
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Hamilton Academical - Motherwell 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Motherwell Doelpunt D. Turnbull met assist van L. Grimshaw Motherwell 0-1
56' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. MacKinnon Hamilton Academical
57' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Ogboe voor S. Davies Hamilton Academical
57' Wissel Hamilton Academical Wissel G. Oakley voor D. McMillan Hamilton Academical
61' Wissel Motherwell Wissel C. Cadden voor E. Frear Motherwell
71' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor S. Martin Hamilton Academical
71' Wissel Hamilton Academical Wissel L. Smith voor D. MacKinnon Hamilton Academical
75' Wissel Motherwell Wissel C. Sammon voor J. Scott Motherwell
77' Wissel Motherwell Wissel J. Hastie voor G. Ariyibi Motherwell
80' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. McGowan Hamilton Academical
82' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor A. Campbell Motherwell
84' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt M. Ogboe Hamilton Academical 1-1
Opstellingen Hamilton Academical - Motherwell

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Motherwell

Hamilton Academical en Motherwell treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Hamilton Academical en Motherwell elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Hamilton Academical 0
Winst Motherwell 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hamilton Academical - Motherwell Opstelling Hamilton Academical Opstelling Motherwell Live Hamilton Academical - Motherwell Live Hamilton Academical - Motherwell kijken Hamilton Academical - Motherwell kijken Live Hamilton Academical - Motherwell stream Hamilton Academical - Motherwell Fox Sports Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell Uitslag Hamilton Academical - Motherwell Statistieken Hamilton Academical - Motherwell Schotse Premiership 2018/2019 Hamilton Academical - Motherwell wedden Hamilton Academical - Motherwell gokken Hamilton Academical - Motherwell Unibet