LIVE Motherwell - Hearts (0-0) || Schotse Premiership

Zondag 17 februari 2019 - 13:15 uur

In de Schotse Premiership neemt Motherwell het zondag 17 februari 2019 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Motherwell Gelijk Winst Hearts
2.95x inzet 3x inzet 2.55x inzet
LIVE Motherwell - Hearts 0-0

Vanaf zondag 17 februari 2019 om 13:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Motherwell - Hearts volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 uur, 27 minuten en 2 seconden.

Opstellingen Motherwell - Hearts

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Motherwell - Hearts

Motherwell en Hearts treffen elkaar in de 26e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Walsh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Motherwell en Hearts elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Motherwell 0
Winst Hearts 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Motherwell op een 7e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Motherwell - Hearts Opstelling Motherwell Opstelling Hearts Live Motherwell - Hearts Live Motherwell - Hearts kijken Motherwell - Hearts kijken Live Motherwell - Hearts stream Motherwell - Hearts Fox Sports Nabeschouwing Motherwell - Hearts Uitslag Motherwell - Hearts Statistieken Motherwell - Hearts Schotse Premiership 2018/2019 Motherwell - Hearts wedden Motherwell - Hearts gokken Motherwell - Hearts Unibet