Nabeschouwing Rangers - Motherwell (7-1) || Schotse Premiership

Zondag 11 november 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Rangers het zondag 11 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Motherwell (7-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Craig Alexander Thomson geëindigd in een 7-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Arfield, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Motherwell kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Main, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut kreeg C. McHugh van Motherwell voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Motherwell de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

J. Tavernier zette Rangers even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Craig Alexander Thomson toegekende penalty wist te benutten. Na 38 minuten werd de voorsprong voor Rangers vergroot nadat A. Morelos de 3-1 wist te scoren. In de 59e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het G. Middleton die namens Rangers het net wist te raken. Even later viel in de 61e minuut opnieuw een doelpunt. Het was S. Arfield van Rangers die de score op 5-1 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 68 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Rangers. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van E. Grezda die de stand in de wedstrijd op 6-1 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel in de 75e minuut en was voor Rangers. Het was E. Grezda die daarmee de stand op 7-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Alexander Thomson en eindigde de wedstrijd dus met een 7-1 stand in het voordeel van Rangers.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Motherwell
Goals
7
1
Balbezit
74%
26%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
21
7
Schoten op doel
12
2
Aanvallen
76
53
Gevaarlijke aanvallen
45
15
Corners
10
0
Wissels
3
3
LIVE Rangers - Motherwell 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Arfield met assist van J. Tavernier Rangers 1-0
25' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. Main met assist van R. Bowman Motherwell 1-1
30' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. McHugh Motherwell
34' Tweede gele kaart Motherwell Tweede gele kaart voor C. McHugh Motherwell
35' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 2-1
38' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van G. Middleton Rangers 3-1
46' Wissel Rangers Wissel G. McAuley voor N. Katić Rangers
46' Wissel Motherwell Wissel A. Rose voor R. Bowman Motherwell
50' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor P. Hartley Motherwell
52' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor A. Morelos Rangers
59' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Middleton met assist van E. Grezda Rangers 4-1
61' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Arfield met assist van R. Jack Rangers 5-1
62' Wissel Motherwell Wissel A. Campbell voor D. Turnbull Motherwell
68' Doelpunt Rangers Doelpunt E. Grezda met assist van O. Ejaria Rangers 6-1
73' Wissel Rangers Wissel S. Atakayi voor G. Middleton Rangers
75' Doelpunt Rangers Doelpunt E. Grezda met assist van J. Tavernier Rangers 7-1
80' Wissel Motherwell Wissel C. Mbulu voor G. Bigirimana Motherwell
Opstellingen Rangers - Motherwell

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rangers - Motherwell

Rangers en Motherwell treffen elkaar in de 13e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Alexander Thomson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rangers en Motherwell elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Rangers 0
Winst Motherwell 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 5e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rangers - Motherwell Opstelling Rangers Opstelling Motherwell Live Rangers - Motherwell Live Rangers - Motherwell kijken Rangers - Motherwell kijken Live Rangers - Motherwell stream Rangers - Motherwell Fox Sports Nabeschouwing Rangers - Motherwell Uitslag Rangers - Motherwell Statistieken Rangers - Motherwell Schotse Premiership 2018/2019 Rangers - Motherwell wedden Rangers - Motherwell gokken Rangers - Motherwell Unibet