Nabeschouwing St. Mirren - Motherwell (0-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt St. Mirren het woensdag 31 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in The Simple Digital Arena in Paisley.

Via de St. Mirren - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Motherwell (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 0-2 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door D. Turnbull, waarmee Motherwell met 0-1 de leiding nam. Motherwell vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Cadden op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut moest St. Mirren verder met een man minder nadat R. Flynn een rode kaart had gekregen. Het lukte Motherwell in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Motherwell.

LIVE St. Mirren - Motherwell 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Motherwell Doelpunt D. Turnbull Motherwell 0-1
43' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. McHugh Motherwell
47' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. Cadden met assist van C. Main Motherwell 0-2
49' Wissel St. Mirren Wissel M. Willock voor A. Hammill St. Mirren
50' Wissel St. Mirren Wissel D. Mullen voor C. Smith St. Mirren
57' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Edwards St. Mirren
72' Wissel Motherwell Wissel A. Campbell voor G. Bigirimana Motherwell
75' Rode kaart St. Mirren Rode kaart voor R. Flynn St. Mirren
75' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Samson St. Mirren
77' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor R. Bowman Motherwell
82' Wissel Motherwell Wissel D. Johnson voor C. Main Motherwell
88' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor T. Aldred Motherwell
89' Wissel Motherwell Wissel B. Maguire voor D. Turnbull Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Motherwell
Opstellingen St. Mirren - Motherwell

Voorbeschouwing St. Mirren - Motherwell

St. Mirren en Motherwell treffen elkaar in de 11e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Motherwell in de Schotse Premiership vond plaats op 16 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Motherwell favoriet. 11 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor St. Mirren. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 7
Winst Motherwell 11
Gelijkspel 11
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 11e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 10e plaats.