Nabeschouwing St. Mirren - Dundee United (0-0) || Schotse Premiership 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2020/2021 neemt St. Mirren het zondag 16 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de St. Mirren - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Dundee United (0-0)

De Schotse Premiership 2020/2021 wedstrijd tussen St. Mirren en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Robson in de 71e minuut, waardoor Dundee United met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren St. Mirren en Dundee United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Dundee United kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Euan Anderson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE St. Mirren - Dundee United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel St. Mirren Wissel C. MacPherson voor R. Flynn St. Mirren
56' Wissel St. Mirren Wissel J. Obika voor L. Erwin St. Mirren
56' Wissel St. Mirren Wissel K. Dennis voor E. Brophy St. Mirren
56' Wissel Dundee United Wissel F. Hoti voor A. Meekison Dundee United
56' Wissel Dundee United Wissel M. McNulty voor I. Harkes Dundee United
58' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Tait St. Mirren
62' Wissel St. Mirren Wissel K. McAllister voor D. Connolly St. Mirren
64' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor L. Smith Dundee United
67' Wissel Dundee United Wissel A. Sporle voor L. Chalmers Dundee United
71' Rode kaart Dundee United Rode kaart voor J. Robson Dundee United
83' Wissel Dundee United Wissel M. Reynolds voor K. Smith Dundee United
86' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor L. Shankland Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Dundee United
Opstellingen St. Mirren - Dundee United
De opstellingen van St. Mirren en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Dundee United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing St. Mirren - Dundee United

St. Mirren en Dundee United treffen elkaar in de 5e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Euan Anderson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 27 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Dundee United favoriet. 16 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor St. Mirren. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 5
Winst Dundee United 16
Gelijkspel 10
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 1e positie staat, terwijl we Dundee United terugvinden op de 2e plaats.