Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell (0-1) || Schotse Premiership 2020/2021

Woensdag 21 april 2021 - 19:00 uur

In de Schotse Premiership 2020/2021 neemt Hamilton Academical het woensdag 21 april 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell.

Via de Hamilton Academical - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 0-1 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Hughes in de 33e minuut, waardoor Hamilton Academical met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 37 minuten was het M. OHara die Motherwell op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Motherwell.

LIVE Hamilton Academical - Motherwell 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor H. Odoffin Hamilton Academical
26' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. Long Motherwell
31' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor R. Callachan Hamilton Academical
33' Rode kaart Hamilton Academical Rode kaart voor R. Hughes Hamilton Academical
37' Doelpunt Motherwell Doelpunt M. OHara met assist van C. Long Motherwell 0-1
63' Wissel Motherwell Wissel B. Maguire voor C. Long Motherwell
68' Wissel Hamilton Academical Wissel L. Smith voor R. Callachan Hamilton Academical
71' Wissel Hamilton Academical Wissel R. Mimnaugh voor B. Easton Hamilton Academical
79' Wissel Hamilton Academical Wissel N. Thomas voor J. Hamilton Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Motherwell
Opstellingen Hamilton Academical - Motherwell
De opstellingen van Hamilton Academical en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamilton Academical gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Motherwell zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hamilton Academical - Motherwell

Hamilton Academical en Motherwell treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en Motherwell in de Schotse Premiership vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hamilton Academical. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide teams is Motherwell favoriet. 14 keer wist de ploeg van Hamilton Academical te winnen, tegenover 13 winstpartijen voor Hamilton Academical. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hamilton Academical 13
Winst Motherwell 14
Gelijkspel 8
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hamilton Academical op een 6e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 3e plaats.