Nabeschouwing Dundee United - Motherwell (2-2) || Schotse Premiership 2020/2021

Woensdag 12 mei 2021 - 19:00 uur

In de Schotse Premiership 2020/2021 neemt Dundee United het woensdag 12 mei 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Motherwell (2-2)

De Schotse Premiership 2020/2021 wedstrijd tussen Dundee United en Motherwell geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door L. Shankland, waarmee Dundee United met 1-0 de leiding nam. Dundee United kreeg via L. Shankland in de 20e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter David Dickinson de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 33e werd de voorsprong voor Dundee United verdubbeld dankzij een doelpunt van A. Meekison.

In de 54e minuut was het Motherwell dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van C. Long. Na 91 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Cole de 2-2 maakte namens Motherwell.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Dundee United - Motherwell 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Motherwell Wissel R. Crawford voor A. Campbell Motherwell
13' Doelpunt Dundee United Doelpunt L. Shankland met assist van L. Chalmers Dundee United 1-0
20' Penalty gemist Dundee United Penalty gemist L. Shankland Dundee United
30' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. Long Motherwell
33' Doelpunt Dundee United Doelpunt A. Meekison met assist van L. Chalmers Dundee United 2-0
54' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. Long met assist van D. Cole Motherwell 2-1
59' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor D. Cole Motherwell
62' Wissel Dundee United Wissel I. Harkes voor P. Pawlett Dundee United
64' Wissel Motherwell Wissel T. Watt voor S. Lawless Motherwell
69' Wissel Dundee United Wissel C. Butcher voor A. Meekison Dundee United
79' Wissel Motherwell Wissel M. OHara voor S. Foley Motherwell
81' Wissel Dundee United Wissel M. McNulty voor L. Chalmers Dundee United
81' Wissel Dundee United Wissel J. Robson voor L. Appere Dundee United
85' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor C. Butcher Dundee United
91' Doelpunt Motherwell Doelpunt D. Cole met assist van R. Lamie Motherwell 2-2
97' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor R. Lamie Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Motherwell
Opstellingen Dundee United - Motherwell
De opstellingen van Dundee United en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Motherwell zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.