Nabeschouwing Dundee United - Hearts (2-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee United het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Hearts (2-2)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Dundee United en Hearts geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hearts kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van L. Boyce. Dundee United kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Smith, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Dundee United vervolgens op 2-1. Het was N. Clark die vanaf 11 meter wist te scoren in de 57e minuut.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Halkett de 2-2 maakte voor Hearts. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Dundee United - Hearts 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Hearts Doelpunt L. Boyce met assist van G. Mackay-Steven Hearts 0-1
8' Wissel Hearts Wissel A. Cochrane voor G. Mackay-Steven Hearts
23' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Halkett Hearts
30' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor C. Devlin Hearts
32' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor C. Butcher Dundee United
39' Wissel Hearts Wissel A. Halliday voor A. Cochrane Hearts
39' Gele kaart Hearts Gele kaart voor E. Simms Hearts
44' Wissel Dundee United Wissel L. Neilson voor R. Edwards Dundee United
46' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor N. Atkinson Hearts
46' Doelpunt Dundee United Doelpunt L. Smith met assist van N. Clark Dundee United 1-1
54' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor K. McDonald Dundee United
57' Penalty Dundee United Penalty N. Clark Dundee United 2-1
61' Wissel Hearts Wissel T. Sibbick voor J. Souttar Hearts
65' Gele kaart Hearts Gele kaart voor J. Ginnelly Hearts
76' Wissel Dundee United Wissel A. Sporle voor S. McMann Dundee United
81' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Halkett met assist van B. McKay Hearts 2-2
82' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor R. Graham Dundee United
85' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor M. McNulty Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Hearts
Opstellingen Dundee United - Hearts
De opstellingen van Dundee United en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.