Nabeschouwing St. Mirren - Dundee United (1-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt St. Mirren het zaterdag 19 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Dundee United (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Dundee United is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dundee United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. St. Mirren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Henderson. Dundee United kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Levitt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut moest St. Mirren verder met een man minder nadat J. Alnwick een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. McNulty namens Dundee United in de 96e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Walsh, waardoor Dundee United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Mirren - Dundee United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt St. Mirren Doelpunt J. Henderson met assist van C. Ronan St. Mirren 1-0
18' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor S. McMann Dundee United
46' Wissel Dundee United Wissel R. Graham voor S. McMann Dundee United
46' Wissel Dundee United Wissel N. Clark voor M. Thomson Dundee United
57' Doelpunt Dundee United Doelpunt D. Levitt Dundee United 1-1
66' Wissel St. Mirren Wissel C. McCarthy voor J. Henderson St. Mirren
66' Wissel St. Mirren Wissel A. Greive voor G. Kiltie St. Mirren
69' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor R. Edwards Dundee United
82' Wissel St. Mirren Wissel E. Erhahon voor A. Power St. Mirren
82' Wissel St. Mirren Wissel C. Main voor E. Brophy St. Mirren
89' Rode kaart St. Mirren Rode kaart voor J. Alnwick St. Mirren
90' Wissel St. Mirren Wissel D. Lyness voor A. Greive St. Mirren
96' Doelpunt Dundee United Doelpunt M. McNulty Dundee United 1-2
97' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor M. McNulty Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Dundee United
Opstellingen St. Mirren - Dundee United
De opstellingen van St. Mirren en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dundee United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.