Nabeschouwing Aberdeen - Dundee United (1-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 12 november 2022 - 19:00 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Aberdeen het zaterdag 12 november 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Dundee United (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Aberdeen en Dundee United is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 1-0 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Dundee United
Goals
1
0
LIVE Aberdeen - Dundee United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Dundee United
Opstellingen Aberdeen - Dundee United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aberdeen - Dundee United

Aberdeen en Dundee United treffen elkaar in de 16e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aberdeen en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 8 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee United. Op basis van de afgelopen 43 duels tussen beide ploegen is Aberdeen favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Dundee United slechts 14 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aberdeen 17
Winst Dundee United 14
Gelijkspel 12
Totaal 43

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aberdeen op een 4e positie staat, terwijl we Dundee United terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aberdeen - Dundee United Opstelling Aberdeen Opstelling Dundee United Live Aberdeen - Dundee United Live Aberdeen - Dundee United kijken Aberdeen - Dundee United kijken Live Aberdeen - Dundee United stream Aberdeen - Dundee United Fox Sports Nabeschouwing Aberdeen - Dundee United Uitslag Aberdeen - Dundee United Statistieken Aberdeen - Dundee United Schotse Premiership 2022/2023 Aberdeen - Dundee United wedden Aberdeen - Dundee United gokken Aberdeen - Dundee United Unibet