Nabeschouwing Dundee United - Aberdeen (4-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Dundee United het zaterdag 8 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Aberdeen (4-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 4-0 overwinning voor Dundee United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Behich, waarmee Dundee United met 1-0 de leiding nam. Dundee United vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Watt op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Dundee United vervolgens op 3-0. Het was J. McGrath die vanaf 11 meter wist te scoren in de 73e minuut.

Na 82 minuten was het R. McCrorie die de bal in eigen doel werkte, waardoor Dundee United op 4-0 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Dundee United.

LIVE Dundee United - Aberdeen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor J. McGrath Dundee United
41' Doelpunt Dundee United Doelpunt A. Behich Dundee United 1-0
43' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor H. Coulson Aberdeen
45' Doelpunt Dundee United Doelpunt T. Watt met assist van K. Freeman Dundee United 2-0
46' Wissel Aberdeen Wissel C. Barron voor M. Watkins Aberdeen
57' Wissel Aberdeen Wissel Duk voor H. Coulson Aberdeen
57' Wissel Aberdeen Wissel L. Clarkson voor V. Besuijen Aberdeen
65' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor K. Freeman Dundee United
70' Wissel Dundee United Wissel S. Anaku voor G. Middleton Dundee United
73' Penalty Dundee United Penalty J. McGrath Dundee United 3-0
82' Eigen doelpunt Dundee United Eigen doelpunt R. McCrorie Dundee United 4-0
82' Wissel Aberdeen Wissel S. Morris voor J. Richardson Aberdeen
82' Wissel Aberdeen Wissel C. Ramírez voor Y. Ramadani Aberdeen
85' Wissel Dundee United Wissel I. Harkes voor J. McGrath Dundee United
87' Wissel Dundee United Wissel P. Pawlett voor T. Watt Dundee United
87' Wissel Dundee United Wissel R. Graham voor A. Behich Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Aberdeen
Opstellingen Dundee United - Aberdeen
De opstellingen van Dundee United en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.