Nabeschouwing Hibernian - Dundee United (2-2) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 14 januari 2023 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Hibernian het zaterdag 14 januari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Dundee United (2-2)

De Schotse Premiership 2022/2023 wedstrijd tussen Hibernian en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hibernian - Dundee United
Goals
2
2
LIVE Hibernian - Dundee United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Dundee United
Opstellingen Hibernian - Dundee United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hibernian - Dundee United

Hibernian en Dundee United treffen elkaar in de 22e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Colin Steven en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 11 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee United. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Dundee United favoriet. 13 keer wist de ploeg van Hibernian te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Hibernian. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hibernian 10
Winst Dundee United 13
Gelijkspel 13
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hibernian op een 7e positie staat, terwijl we Dundee United terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Hibernian - Dundee United Opstelling Hibernian Opstelling Dundee United Live Hibernian - Dundee United Live Hibernian - Dundee United kijken Hibernian - Dundee United kijken Live Hibernian - Dundee United stream Hibernian - Dundee United Fox Sports Nabeschouwing Hibernian - Dundee United Uitslag Hibernian - Dundee United Statistieken Hibernian - Dundee United Schotse Premiership 2022/2023 Hibernian - Dundee United wedden Hibernian - Dundee United gokken Hibernian - Dundee United Unibet