Nabeschouwing Livingston - Hibernian (2-1) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Livingston het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Hibernian (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Craig Napier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Livingston - Hibernian
Goals
2
1
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
22
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
61
81
Gevaarlijke aanvallen
38
41
Passes
230
404
Overtredingen
15
10
Corners
3
14
Wissels
3
6
LIVE Livingston - Hibernian 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Hibernian
Opstellingen Livingston - Hibernian

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Livingston - Hibernian

Livingston en Hibernian treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Napier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 30 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Livingston. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Hibernian favoriet. 7 keer wist de ploeg van Livingston te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Livingston. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Livingston 6
Winst Hibernian 7
Gelijkspel 4
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 6e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Livingston - Hibernian Opstelling Livingston Opstelling Hibernian Live Livingston - Hibernian Live Livingston - Hibernian kijken Livingston - Hibernian kijken Live Livingston - Hibernian stream Livingston - Hibernian Fox Sports Nabeschouwing Livingston - Hibernian Uitslag Livingston - Hibernian Statistieken Livingston - Hibernian Schotse Premiership 2022/2023 Livingston - Hibernian wedden Livingston - Hibernian gokken Livingston - Hibernian Unibet