Nabeschouwing Dundee United - St. Mirren (4-0) || Schotse Premiership 2013/2014

Zaterdag 26 oktober 2013 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2013/2014 neemt Dundee United het zaterdag 26 oktober 2013 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren.

Via de Dundee United - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - St. Mirren (4-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en St. Mirren is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Dundee United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Dundee United op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Çiftçi. Helaas voor Dundee United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Dundee United dat via N. Çiftçi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Gauld dacht na 59 minuten te scoren voor Dundee United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Dundee United via C. Erskine, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dundee United - St. Mirren
4
0
LIVE Dundee United - St. Mirren 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Dundee United Doelpunt N. Çiftçi Dundee United
34' Penalty Dundee United Penalty N. Çiftçi Dundee United
59' Doelpunt Dundee United Doelpunt R. Gauld Dundee United
63' Wissel St. Mirren Wissel J. Caprice voor J. Goodwin St. Mirren
63' Wissel St. Mirren Wissel J. Naismith voor D. van Zanten St. Mirren
64' Wissel St. Mirren Wissel G. Harkins voor J. McGinn St. Mirren
68' Wissel Dundee United Wissel C. Erskine voor R. Gauld Dundee United
68' Wissel Dundee United Wissel M. Gomis voor P. Paton Dundee United
75' Wissel Dundee United Wissel R. Dow voor N. Çiftçi Dundee United
83' Doelpunt Dundee United Doelpunt C. Erskine Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - St. Mirren
Opstellingen Dundee United - St. Mirren

Voorbeschouwing Dundee United - St. Mirren

Dundee United en St. Mirren treffen elkaar in de 11e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Dundee United en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 9 maart 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Dundee United favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.