Nabeschouwing Dunfermline Athletic - Rangers (0-1) || Schotse Premiership 2006/2007

Zondag 21 januari 2007 - 15:00 uur



In de Schotse Premiership 2006/2007 neemt Dunfermline Athletic het zondag 21 januari 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Dunfermline Athletic - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dunfermline Athletic - Rangers (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Dunfermline Athletic en Rangers is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Dunfermline Athletic - Rangers
LIVE Dunfermline Athletic - Rangers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dunfermline Athletic - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dunfermline Athletic - Rangers
Opstellingen Dunfermline Athletic - Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dunfermline Athletic - Rangers

Dunfermline Athletic en Rangers treffen elkaar in de 15e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2006/2007.

De vorige ontmoeting tussen Dunfermline Athletic en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 10 november 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 2 keer wist de ploeg van Dunfermline Athletic te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dunfermline Athletic. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dunfermline Athletic 0
Winst Rangers 2
Gelijkspel 2
Totaal 4
Tags
Dunfermline Athletic - Rangers Opstelling Dunfermline Athletic Opstelling Rangers Live Dunfermline Athletic - Rangers Live Dunfermline Athletic - Rangers kijken Dunfermline Athletic - Rangers kijken Live Dunfermline Athletic - Rangers stream Dunfermline Athletic - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Dunfermline Athletic - Rangers Uitslag Dunfermline Athletic - Rangers Statistieken Dunfermline Athletic - Rangers Schotse Premiership 2006/2007 Dunfermline Athletic - Rangers wedden Dunfermline Athletic - Rangers gokken Dunfermline Athletic - Rangers Unibet