Nabeschouwing Dunfermline Athletic - St. Mirren (2-1) || Schotse Premiership 2006/2007

Zaterdag 23 september 2006 - 00:00 uur



In de Schotse Premiership 2006/2007 neemt Dunfermline Athletic het zaterdag 23 september 2006 om 00:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren.

Via de Dunfermline Athletic - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dunfermline Athletic - St. Mirren (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Dunfermline Athletic en St. Mirren is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dunfermline Athletic.

In de 10e minuut dacht St. Mirren op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Sutton. Helaas voor St. Mirren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Dunfermline Athletic dat via D. Young dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Crawford dacht na 73 minuten te scoren voor Dunfermline Athletic, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dunfermline Athletic - St. Mirren
Goals
2
1
LIVE Dunfermline Athletic - St. Mirren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dunfermline Athletic - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt St. Mirren Doelpunt J. Sutton St. Mirren
46' Doelpunt Dunfermline Athletic Doelpunt D. Young Dunfermline Athletic
73' Doelpunt Dunfermline Athletic Doelpunt S. Crawford Dunfermline Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Dunfermline Athletic - St. Mirren
Opstellingen Dunfermline Athletic - St. Mirren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dunfermline Athletic - St. Mirren

Dunfermline Athletic en St. Mirren treffen elkaar in de 5e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2006/2007.

Het is voor het eerst dat Dunfermline Athletic en St. Mirren elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Dunfermline Athletic 0
Winst St. Mirren 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Dunfermline Athletic - St. Mirren Opstelling Dunfermline Athletic Opstelling St. Mirren Live Dunfermline Athletic - St. Mirren Live Dunfermline Athletic - St. Mirren kijken Dunfermline Athletic - St. Mirren kijken Live Dunfermline Athletic - St. Mirren stream Dunfermline Athletic - St. Mirren Fox Sports Nabeschouwing Dunfermline Athletic - St. Mirren Uitslag Dunfermline Athletic - St. Mirren Statistieken Dunfermline Athletic - St. Mirren Schotse Premiership 2006/2007 Dunfermline Athletic - St. Mirren wedden Dunfermline Athletic - St. Mirren gokken Dunfermline Athletic - St. Mirren Unibet