Nabeschouwing Hibernian - Hearts (1-2) || Schotse Premiership 2013/2014

Zondag 27 april 2014 - 13:45 uur

In de Schotse Premiership 2013/2014 neemt Hibernian het zondag 27 april 2014 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Hearts.

Via de Hibernian - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Hearts (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Hearts is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Hearts op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Paterson. Helaas voor Hearts werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Hearts dat via C. Paterson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Forster dacht na 69 minuten te scoren voor Hibernian, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hibernian - Hearts
1
2
LIVE Hibernian - Hearts 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor R. McGivern Hibernian
37' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Paterson Hearts
41' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Paterson Hearts
57' Wissel Hearts Wissel D. Smith voor S. Nicholson Hearts
58' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Robinson Hearts
67' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor S. Robertson Hibernian
67' Wissel Hibernian Wissel D. Watmore voor S. Robertson Hibernian
69' Doelpunt Hibernian Doelpunt J. Forster Hibernian
71' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor A. Maybury Hibernian
72' Wissel Hibernian Wissel J. Collins voor J. Cummings Hibernian
82' Wissel Hearts Wissel J. Walker voor B. King Hearts
88' Wissel Hearts Wissel B. McKay voor D. Carrick Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Hearts
Opstellingen Hibernian - Hearts

Voorbeschouwing Hibernian - Hearts

Hibernian en Hearts treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 30 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 13 keer wist de ploeg van Hibernian te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Hibernian. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.