Nabeschouwing Hibernian - Kilmarnock (3-0) || Schotse Premiership 2013/2014

Zondag 29 december 2013 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2013/2014 neemt Hibernian het zondag 29 december 2013 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock.

Via de Hibernian - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Kilmarnock (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Kilmarnock is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Hibernian op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Hanlon. Helaas voor Hibernian werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Hibernian dat via P. Cairney dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Stevenson dacht na 92 minuten te scoren voor Hibernian, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hibernian - Kilmarnock
3
0
LIVE Hibernian - Kilmarnock 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Hibernian Doelpunt P. Hanlon Hibernian
37' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor L. Craig Hibernian
60' Wissel Kilmarnock Wissel J. Winchester voor M. Gardyne Kilmarnock
73' Wissel Hibernian Wissel D. Handling voor J. Cummings Hibernian
77' Doelpunt Hibernian Doelpunt P. Cairney Hibernian
86' Wissel Hibernian Wissel O. Tudur-Jones voor P. Cairney Hibernian
92' Doelpunt Hibernian Doelpunt L. Stevenson Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Kilmarnock
Opstellingen Hibernian - Kilmarnock

Voorbeschouwing Hibernian - Kilmarnock

Hibernian en Kilmarnock treffen elkaar in de 19e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 24 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hibernian. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Hibernian favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Kilmarnock slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.