Nabeschouwing Kilmarnock - Hibernian (1-2) || Schotse Premiership 2013/2014

Zaterdag 24 augustus 2013 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2013/2014 neemt Kilmarnock het zaterdag 24 augustus 2013 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Hibernian (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Hibernian is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Kilmarnock op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Nicholson. Helaas voor Kilmarnock werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Hibernian dat via L. Craig dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Craig dacht na 79 minuten te scoren voor Hibernian, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - Hibernian
1
2
LIVE Kilmarnock - Hibernian 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt B. Nicholson Kilmarnock
47' Doelpunt Hibernian Doelpunt L. Craig Hibernian
51' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor R. Vine Hibernian
75' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor M. OHara Kilmarnock
76' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor D. Handling Hibernian
77' Wissel Kilmarnock Wissel W. Gros voor P. Heffernan Kilmarnock
77' Wissel Hibernian Wissel R. Caldwell voor J. Collins Hibernian
79' Doelpunt Hibernian Doelpunt L. Craig Hibernian
83' Wissel Hibernian Wissel S. Stanton voor R. Vine Hibernian
88' Wissel Kilmarnock Wissel C. Johnston voor J. Fowler Kilmarnock
89' Wissel Hibernian Wissel D. Horribine voor T. Taiwo Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Hibernian
Opstellingen Kilmarnock - Hibernian

Voorbeschouwing Kilmarnock - Hibernian

Kilmarnock en Hibernian treffen elkaar in de 4e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 15 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hibernian. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Hibernian favoriet. 10 keer wist de ploeg van Kilmarnock te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Kilmarnock. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.