Nabeschouwing Motherwell - Celtic (0-1) || Schotse Premiership 2014/2015

Zaterdag 6 december 2014 - 13:45 uur

In de Schotse Premiership 2014/2015 neemt Motherwell het zaterdag 6 december 2014 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Celtic.

Via de Motherwell - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Celtic (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Celtic is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Stokes. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut moest S. Ramsden van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Motherwell verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Celtic
LIVE Motherwell - Celtic 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Celtic Doelpunt A. Stokes met assist van S. Johansen Celtic
21' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
30' Wissel Motherwell Wissel D. Ferguson voor F. Kerr Motherwell
64' Wissel Celtic Wissel A. Tonev voor A. Stokes Celtic
66' Rode kaart Motherwell Rode kaart voor S. Ramsden Motherwell
79' Wissel Motherwell Wissel L. Ainsworth voor J. Sutton Motherwell
79' Wissel Motherwell Wissel L. Erwin voor I. Vigurs Motherwell
81' Wissel Celtic Wissel S. Šćepović voor J. Forrest Celtic
88' Wissel Celtic Wissel K. Commons voor J. Guidetti Celtic
91' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Erwin Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Celtic
Opstellingen Motherwell - Celtic

Voorbeschouwing Motherwell - Celtic

Motherwell en Celtic treffen elkaar in de 15e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en Celtic in de Schotse Premiership vond plaats op 21 september 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 19 keer wist de ploeg van Motherwell te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Motherwell. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.