Nabeschouwing St. Johnstone - Hibernian (2-0) || Schotse Premiership 2013/2014

Zaterdag 22 maart 2014 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2013/2014 neemt St. Johnstone het zaterdag 22 maart 2014 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hibernian.

Via de St. Johnstone - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Hibernian (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Hibernian is geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht St. Johnstone op voorsprong te komen via een doelpunt van S. MacLean. Helaas voor St. Johnstone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het St. Johnstone dat via R. McGivern dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 56e minuut moest Hibernian verder met een man minder nadat D. Haynes een rode kaart had gekregen. Het lukte St. Johnstone in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken St. Johnstone - Hibernian
2
0
LIVE St. Johnstone - Hibernian 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt S. MacLean St. Johnstone
20' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor K. Thomson Hibernian
50' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor R. McGivern Hibernian
55' Eigen doelpunt St. Johnstone Eigen doelpunt R. McGivern St. Johnstone
56' Rode kaart Hibernian Rode kaart voor D. Haynes Hibernian
67' Wissel Hibernian Wissel D. Handling voor T. Taiwo Hibernian
74' Wissel St. Johnstone Wissel C. Millar voor J. Dunne St. Johnstone
74' Wissel Hibernian Wissel P. Cairney voor K. Thomson Hibernian
83' Wissel Hibernian Wissel L. Stevenson voor S. Stanton Hibernian
85' Wissel St. Johnstone Wissel L. Croft voor D. Wotherspoon St. Johnstone
93' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor P. Cairney Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Hibernian
Opstellingen St. Johnstone - Hibernian

Voorbeschouwing St. Johnstone - Hibernian

St. Johnstone en Hibernian treffen elkaar in de 30e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 21 december 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is St. Johnstone favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Hibernian slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.