Nabeschouwing St. Mirren - Celtic (0-4) || Schotse Premiership 2013/2014

Zondag 5 januari 2014 - 13:45 uur

In de Schotse Premiership 2013/2014 neemt St. Mirren het zondag 5 januari 2014 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Celtic (0-4)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Celtic is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Mulgrew. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Celtic dat via A. Stokes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Commons dacht na 70 minuten te scoren voor Celtic, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Celtic via K. Commons, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken St. Mirren - Celtic
LIVE St. Mirren - Celtic 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
53' Doelpunt Celtic Doelpunt C. Mulgrew Celtic
58' Doelpunt Celtic Doelpunt A. Stokes Celtic
70' Doelpunt Celtic Doelpunt K. Commons Celtic
72' Doelpunt Celtic Doelpunt K. Commons Celtic
75' Wissel St. Mirren Wissel L. Mair voor D. Grainger St. Mirren
75' Wissel Celtic Wissel D. Boerrigter voor C. Mulgrew Celtic
77' Wissel St. Mirren Wissel A. Brady voor S. Thompson St. Mirren
77' Wissel Celtic Wissel N. Biton voor S. Brown Celtic
78' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor L. Mair St. Mirren
79' Wissel Celtic Wissel Amido Baldé voor J. Forrest Celtic
84' Wissel St. Mirren Wissel T. Reilly voor A. Campbell St. Mirren
89' Gele kaart Celtic Gele kaart voor E. Izaguirre Celtic
92' Gele kaart Celtic Gele kaart voor E. Ambrose Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Celtic
Opstellingen St. Mirren - Celtic

Voorbeschouwing St. Mirren - Celtic

St. Mirren en Celtic treffen elkaar in de 21e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Celtic in de Schotse Premiership vond plaats op 31 maart 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 18 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor St. Mirren. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.