Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (6-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zondag 21 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (6-2)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Luigi Nasca geëindigd in een 6-2 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 7e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Magnanelli. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Sassuolo dat via D. Berardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luigi Nasca. M. Politano dacht na 13 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 25e minuut scoorde Cagliari via M. Sau, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 34 minuten spelen wist Sassuolo via S. Sensi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luigi Nasca. In de 56e minuut scoorde P. Iemmello namens Sassuolo. Scheidsrechter Luigi Nasca besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 60e minuut leek A. Ioniţă te scoren voor Cagliari, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Luigi Nasca. In de 90e minuut leek A. Matri te scoren voor Sassuolo, maar scheidsrechter Luigi Nasca besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies scheidsrechter Luigi Nasca voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-2 eindresultaat.

LIVE Sassuolo - Cagliari 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Magnanelli met assist van D. Berardi Sassuolo
12' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi Sassuolo
13' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Politano met assist van D. Berardi Sassuolo
25' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau met assist van M. Isla Cagliari
31' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
34' Doelpunt Sassuolo Doelpunt S. Sensi Sassuolo
36' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
46' Wissel Cagliari Wissel A. Ioniţă voor S. Padoin Cagliari
54' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Bruno Alves Cagliari
55' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Borriello Cagliari
56' Penalty Sassuolo Penalty P. Iemmello Sassuolo
60' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Ioniţă met assist van P. Tachtsidis Cagliari
61' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor M. Borriello Cagliari
66' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor P. Iemmello Sassuolo
72' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Isla Cagliari
74' Wissel Cagliari Wissel Kwang-Song Han voor João Pedro Cagliari
75' Wissel Sassuolo Wissel D. Biondini voor A. Aquilani Sassuolo
84' Wissel Sassuolo Wissel A. Ragusa voor M. Politano Sassuolo
85' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Sau Cagliari
90' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Matri met assist van Pol Lirola Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Cagliari
Opstellingen Sassuolo - Cagliari
De opstellingen van Sassuolo en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Sassuolo - Cagliari

Sassuolo en Cagliari treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luigi Nasca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Cagliari in de Serie A vond plaats op 22 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sassuolo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.