Nabeschouwing Juventus - Monza (2-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 25 mei 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Juventus het zaterdag 25 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Monza (2-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Monza is onder leiding van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Federico Chiesa, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alex Sandro op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut kreeg Alessio Zerbin van Monza voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Monza de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - Monza 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Juventus Doelpunt Federico Chiesa met assist van Arkadiusz Milik  Juventus 1-0
28' Doelpunt Juventus Doelpunt Alex Sandro met assist van Nicolò Fagioli  Juventus 2-0
38' Gele kaart Monza Gele kaart voor Valentin Carboni Monza
46' Wissel Monza Wissel Warren Bondo voor Roberto Gagliardini Monza
46' Wissel Juventus Wissel Milan Djuric voor Mattia Perin Juventus
46' Wissel Monza Wissel Carlo Pinsoglio voor Andrea Colpani Monza
63' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Kenan Yıldız Juventus
65' Wissel Monza Wissel Alessio Zerbin voor Samuele Birindelli Monza
67' Gele kaart Monza Gele kaart voor Alessio Zerbin Monza
73' Wissel Juventus Wissel Dušan Vlahović   voor Arkadiusz Milik  Juventus
74' Wissel Juventus Wissel Tiago Djaló voor Alex Sandro Juventus
74' Wissel Monza Wissel Georgios Kyriakopoulos voor Pedro Pereira Monza
79' Wissel Juventus Wissel Hans Nicolussi Caviglia voor Nicolò Fagioli  Juventus
81' Wissel Monza Wissel A. Ferraris voor Valentin Carboni Monza
87' Wissel Juventus Wissel Fabio Miretti voor Kenan Yıldız Juventus
90' Tweede gele kaart Monza Tweede gele kaart voor Alessio Zerbin Monza
95' Dany Mota Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Monza
Opstellingen Juventus - Monza
De opstellingen van Juventus en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Monza zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Monza

Juventus en Monza treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Monza in de Serie A vond plaats op 1 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Monza favoriet. 2 keer wist de ploeg van Juventus te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Juventus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Juventus 1
Winst Monza 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 4e positie staat, terwijl we Monza terugvinden op de 12e plaats.