Nabeschouwing Ankaragücü - Eskişehirspor (3-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 12:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Ankaragücü het zondag 18 april 2010 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Eskişehirspor.

Via de Ankaragücü - Eskişehirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Eskişehirspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Eskişehirspor is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ankaragücü. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Ankaragücü op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Vittek. Helaas voor Ankaragücü werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Ankaragücü dat via M. Sapara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. NDjitap dacht na 28 minuten te scoren voor Ankaragücü, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Eskişehirspor via A. Sari, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Eskişehirspor
3
1
LIVE Ankaragücü - Eskişehirspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Eskişehirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt R. Vittek Ankaragücü
12' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt M. Sapara Ankaragücü
28' Penalty Ankaragücü Penalty G. NDjitap Ankaragücü
30' Wissel Eskişehirspor Wissel R. Basdag voor L. Vucko Eskişehirspor
43' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor V. Yaman Eskişehirspor
46' Wissel Eskişehirspor Wissel E. Zengin voor A. Yilmaz Eskişehirspor
66' Wissel Eskişehirspor Wissel A. Sari voor E. Zengin Eskişehirspor
68' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor K. Soylemezgiller Ankaragücü
69' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt A. Sari Eskişehirspor
71' Wissel Ankaragücü Wissel A. Kocak voor K. Soylemezgiller Ankaragücü
78' Wissel Ankaragücü Wissel M. Duruer voor J. Rothen Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Eskişehirspor
Opstellingen Ankaragücü - Eskişehirspor

Voorbeschouwing Ankaragücü - Eskişehirspor

Ankaragücü en Eskişehirspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Eskişehirspor in de Super Lig vond plaats op 22 november 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Ankaragücü favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Eskişehirspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.