Nabeschouwing Bursaspor - Manisaspor (2-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 14 maart 2010 - 14:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Bursaspor het zondag 14 maart 2010 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Manisaspor.

Via de Bursaspor - Manisaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Manisaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Manisaspor is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Bursaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Ivankov. Helaas voor Bursaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Bursaspor dat via Ö. Erdogan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - Manisaspor
2
0
LIVE Bursaspor - Manisaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Manisaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor H. Cimsir Bursaspor
33' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor O. Kalabane Manisaspor
45' Penalty Bursaspor Penalty D. Ivankov Bursaspor
46' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor I. Ozturk Bursaspor
77' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor E. Aydin Manisaspor
84' Wissel Manisaspor Wissel E. Keles voor M. Nas Manisaspor
89' Doelpunt Bursaspor Doelpunt Ö. Erdogan Bursaspor
89' Wissel Bursaspor Wissel G. Kirita voor I. Ergic Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Manisaspor
Opstellingen Bursaspor - Manisaspor

Voorbeschouwing Bursaspor - Manisaspor

Bursaspor en Manisaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Manisaspor in de Super Lig vond plaats op 3 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Bursaspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Manisaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.