Nabeschouwing Fenerbahçe - Bursaspor (2-3) || Super Lig 2009/2010

Maandag 22 februari 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Fenerbahçe het maandag 22 februari 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Fenerbahçe - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Bursaspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Bursaspor is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Alex. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Fenerbahçe dat via André Santos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Batalla dacht na 26 minuten te scoren voor Bursaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Bursaspor via O. Ipek, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Bursaspor via O. Ipek de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Bursaspor
2
3
LIVE Fenerbahçe - Bursaspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alex Fenerbahçe
21' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt André Santos Fenerbahçe
26' Doelpunt Bursaspor Doelpunt P. Batalla Bursaspor
34' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Turaci voor O. Hurmaci Fenerbahçe
46' Wissel Bursaspor Wissel M. Keceli voor Y. Tuncer Bursaspor
47' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Alex Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sentürk voor Daniel Güiza Fenerbahçe
73' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor M. Keceli Bursaspor
73' Wissel Bursaspor Wissel L. Iglesias voor P. Batalla Bursaspor
80' Wissel Bursaspor Wissel B. Has voor I. Ergic Bursaspor
85' Doelpunt Bursaspor Doelpunt O. Ipek Bursaspor
88' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Unal voor G. Gönül Fenerbahçe
90' Doelpunt Bursaspor Doelpunt O. Ipek Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Bursaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Bursaspor

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Bursaspor

Fenerbahçe en Bursaspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 13 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fenerbahçe als Bursaspor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.