Nabeschouwing Gaziantepspor - Denizlispor (2-1) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 19 december 2009 - 12:30 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Gaziantepspor het zaterdag 19 december 2009 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Denizlispor.

Via de Gaziantepspor - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Denizlispor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Denizlispor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Beto. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Gaziantepspor dat via Julio Cesar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Memisler dacht na 78 minuten te scoren voor Denizlispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gaziantepspor - Denizlispor
2
1
LIVE Gaziantepspor - Denizlispor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Beto Gaziantepspor
46' Wissel Denizlispor Wissel F. Yigen voor A. Cebe Denizlispor
46' Wissel Denizlispor Wissel E. Memisler voor E. Aladag Denizlispor
52' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Julio Cesar Gaziantepspor
53' Wissel Gaziantepspor Wissel C. Zurita voor O. Adin Gaziantepspor
69' Wissel Gaziantepspor Wissel I. Coskun voor Julio Cesar Gaziantepspor
75' Wissel Gaziantepspor Wissel H. Bayraktar voor A. Ari Gaziantepspor
78' Doelpunt Denizlispor Doelpunt E. Memisler Denizlispor
87' Wissel Denizlispor Wissel B. Akyildiz voor A. Solakel Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Denizlispor
Opstellingen Gaziantepspor - Denizlispor

Voorbeschouwing Gaziantepspor - Denizlispor

Gaziantepspor en Denizlispor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Gaziantepspor en Denizlispor in de Super Lig vond plaats op 28 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Denizlispor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Gaziantepspor favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Denizlispor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.