Nabeschouwing Sivasspor - Galatasaray (1-1) || Super Lig 2009/2010

Maandag 5 april 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Sivasspor het maandag 5 april 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Sivasspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Galatasaray (1-1)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Sivasspor en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 17e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Özbek. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Sivasspor dat via M. Yildiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut moest Galatasaray verder met een man minder nadat B. Özbek een rode kaart had gekregen. Het lukte Sivasspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Galatasaray
1
1
LIVE Sivasspor - Galatasaray 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Özbek Galatasaray
20' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Bayrak Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel Y. Kamanan voor E. Kilic Sivasspor
53' Wissel Sivasspor Wissel F. Bayar voor H. Yerlikaya Sivasspor
65' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor L. Neill Galatasaray
69' Wissel Galatasaray Wissel Jô voor A. Keïta Galatasaray
72' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Keïta Sivasspor
76' Wissel Sivasspor Wissel A. Agbetu voor S. Keïta Sivasspor
84' Wissel Galatasaray Wissel Elano voor M. Sarp Galatasaray
90' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yildiz Sivasspor
90' Rode kaart Galatasaray Rode kaart voor B. Özbek Galatasaray
90' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Bayar Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Galatasaray
Opstellingen Sivasspor - Galatasaray

Voorbeschouwing Sivasspor - Galatasaray

Sivasspor en Galatasaray treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 1 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sivasspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.