Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (3-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 24 januari 2010 - 14:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Trabzonspor het zondag 24 januari 2010 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Sivasspor is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van U. Bulut. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Trabzonspor dat via G. Colman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Kilic dacht na 36 minuten te scoren voor Sivasspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Trabzonspor via U. Bulut, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Sivasspor
3
1
LIVE Trabzonspor - Sivasspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt U. Bulut Trabzonspor
28' Wissel Sivasspor Wissel A. Agbetu voor N. Taider Sivasspor
29' Penalty Trabzonspor Penalty G. Colman Trabzonspor
36' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kilic Sivasspor
40' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Cale Trabzonspor
53' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Baris Trabzonspor
53' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor L. Aubey Sivasspor
62' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Dereli Sivasspor
68' Wissel Trabzonspor Wissel C. Gülselam voor G. Colman Trabzonspor
79' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt U. Bulut Trabzonspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel S. Badur voor E. Baytar Trabzonspor
80' Wissel Sivasspor Wissel C. Yilmaz voor E. Kilic Sivasspor
81' Wissel Sivasspor Wissel K. Bekmezci voor Y. Kamanan Sivasspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel T. Gutiérrez voor U. Bulut Trabzonspor
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Bikmaz Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Sivasspor
Opstellingen Trabzonspor - Sivasspor

Voorbeschouwing Trabzonspor - Sivasspor

Trabzonspor en Sivasspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 8 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 5 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Trabzonspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.