Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor (1-0) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 7 november 2009 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt İstanbul Başakşehir het zaterdag 7 november 2009 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Antalyaspor is geëindigd in een 1-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht İstanbul Başakşehir op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Tum. Helaas voor İstanbul Başakşehir werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut moest K. Zengin van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Antalyaspor verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor
1
0
LIVE İstanbul Başakşehir - Antalyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt H. Tum İstanbul Başakşehir
13' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Orhan Ak Antalyaspor
19' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Gülpinar İstanbul Başakşehir
19' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Y. Ayhan Antalyaspor
51' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor H. Tum İstanbul Başakşehir
62' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. NSumbu voor K. Sylla İstanbul Başakşehir
82' Wissel Antalyaspor Wissel S. Agcay voor S. Dijehoua Antalyaspor
85' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Depe voor H. Tum İstanbul Başakşehir
90' Rode kaart Antalyaspor Rode kaart voor K. Zengin Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Antalyaspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Antalyaspor

Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor

İstanbul Başakşehir en Antalyaspor treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 14 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel İstanbul Başakşehir als Antalyaspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.