Nabeschouwing Ankaragücü - Konyaspor (0-0) || Super Lig

Maandag 8 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Super Lig neemt Ankaragücü het maandag 8 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Ankaragücü - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Konyaspor (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Ankaragücü en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ankaragücü en Konyaspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Ankaragücü, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bahattin Şimşek niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Konyaspor
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
87
83
Gevaarlijke aanvallen
73
71
Passes
436
473
Overtredingen
14
6
Buitenspel
3
0
Corners
6
3
Wissels
5
5
LIVE Ankaragücü - Konyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Konyaspor Wissel R. Murić voor K. Michalak Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel Bruno Paz voor A. Rahmanović Konyaspor
61' Wissel Ankaragücü Wissel A. Sowe voor F. Macheda Ankaragücü
61' Wissel Ankaragücü Wissel Jesé voor G. Beridze Ankaragücü
68' Wissel Ankaragücü Wissel A. Güneren voor Pedrinho Ankaragücü
68' Wissel Ankaragücü Wissel G. Ariyibi voor T. Chatzigiovanis Ankaragücü
72' Wissel Konyaspor Wissel M. Demir voor S. Cikalleshi Konyaspor
83' Wissel Ankaragücü Wissel L. Diack voor A. Durak Ankaragücü
86' Wissel Konyaspor Wissel C. Karayel voor A. Oğuz Konyaspor
86' Wissel Konyaspor Wissel Amilton voor Z. Bytyqi Konyaspor
94' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor O. Ceylan Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Konyaspor
Opstellingen Ankaragücü - Konyaspor
De opstellingen van Ankaragücü en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mustafa Dalcı
Voorbeschouwing Ankaragücü - Konyaspor

Ankaragücü en Konyaspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 7 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 8 keer wist de ploeg van Ankaragücü te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Ankaragücü. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ankaragücü 5
Winst Konyaspor 8
Gelijkspel 3
Totaal 16

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ankaragücü - Konyaspor Opstelling Ankaragücü Opstelling Konyaspor Live Ankaragücü - Konyaspor Live Ankaragücü - Konyaspor kijken Ankaragücü - Konyaspor kijken Live Ankaragücü - Konyaspor stream Ankaragücü - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Ankaragücü - Konyaspor Uitslag Ankaragücü - Konyaspor Statistieken Ankaragücü - Konyaspor Super Lig 2022/2023 Ankaragücü - Konyaspor wedden Ankaragücü - Konyaspor gokken Ankaragücü - Konyaspor Unibet