Nabeschouwing Kayserispor - Giresunspor (3-0) || Super Lig 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig 2022/2023 neemt Kayserispor het zondag 28 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Giresunspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Giresunspor is onder leiding van scheidsrechter Sarper Barış Saka geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door O. Bulut, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Kayserispor kreeg via M. Thiam in de 50e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Sarper Barış Saka de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Kayserispor via een goal van M. Gavranovic in de 72e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 87e minuut volgde een derde treffer van Kayserispor, waarmee R. Civelek zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sarper Barış Saka, waardoor Kayserispor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kayserispor - Giresunspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Kayserispor Doelpunt O. Bulut met assist van G. Campanharo Kayserispor 1-0
45' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Bajić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Bajić Giresunspor
49' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Perez Giresunspor
50' Penalty gemist Kayserispor Penalty gemist M. Thiam Kayserispor
46' Wissel Giresunspor Wissel D. Can Davas voor V. Savicevic Giresunspor
70' Wissel Kayserispor Wissel M. Gavranovic voor I. Parlak Kayserispor
70' Wissel Kayserispor Wissel B. Mensah voor Carlos Mane Kayserispor
72' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranovic met assist van O. Bulut Kayserispor 2-0
74' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Uludag Giresunspor
77' Wissel Kayserispor Wissel Y. Ackah voor G. Campanharo Kayserispor
79' Wissel Giresunspor Wissel R. Berisbek voor M. Akpinar Giresunspor
82' Wissel Giresunspor Wissel E. Akdag voor Serginho Giresunspor
84' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Kolovetsios Kayserispor
87' Doelpunt Kayserispor Doelpunt R. Civelek met assist van B. Mensah Kayserispor 3-0
88' Wissel Kayserispor Wissel A. Uzodimma voor M. Cardoso Kayserispor
88' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor R. Civelek Kayserispor
89' Wissel Giresunspor Wissel M. Kurt voor R. Mejia Giresunspor
93' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Bajić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Bajić Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Giresunspor
Opstellingen Kayserispor - Giresunspor
De opstellingen van Kayserispor en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Çagdas Atan
Voorbeschouwing Kayserispor - Giresunspor

Kayserispor en Giresunspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sarper Barış Saka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Giresunspor in de Super Lig vond plaats op 19 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Kayserispor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Giresunspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 1
Winst Giresunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 13e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 6e plaats.