Nabeschouwing Kayserispor - Elazığspor (4-1) || Super Lig 2012/2013

Zaterdag 6 april 2013 - 15:00 uur



In de Super Lig 2012/2013 neemt Kayserispor het zaterdag 6 april 2013 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Elazığspor.

Via de Kayserispor - Elazığspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Elazığspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Elazığspor is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Elazığspor
Goals
4
1
LIVE Kayserispor - Elazığspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Elazığspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Elazığspor
Opstellingen Kayserispor - Elazığspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kayserispor - Elazığspor

Kayserispor en Elazığspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Elazığspor in de Super Lig vond plaats op 11 november 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kayserispor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Elazığspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 1
Winst Elazığspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Kayserispor - Elazığspor Opstelling Kayserispor Opstelling Elazığspor Live Kayserispor - Elazığspor Live Kayserispor - Elazığspor kijken Kayserispor - Elazığspor kijken Live Kayserispor - Elazığspor stream Kayserispor - Elazığspor Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Elazığspor Uitslag Kayserispor - Elazığspor Statistieken Kayserispor - Elazığspor Super Lig 2012/2013 Kayserispor - Elazığspor wedden Kayserispor - Elazığspor gokken Kayserispor - Elazığspor Unibet