Nabeschouwing Mersin İdmanyurdu - Karabükspor (2-1) || Super Lig 2012/2013

Vrijdag 23 november 2012 - 19:00 uur



In de Super Lig 2012/2013 neemt Mersin İdmanyurdu het vrijdag 23 november 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Karabükspor.

Via de Mersin İdmanyurdu - Karabükspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mersin İdmanyurdu - Karabükspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Mersin İdmanyurdu en Karabükspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mersin İdmanyurdu. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Mersin İdmanyurdu - Karabükspor
Goals
2
1
LIVE Mersin İdmanyurdu - Karabükspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mersin İdmanyurdu - Karabükspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Mersin İdmanyurdu - Karabükspor
Opstellingen Mersin İdmanyurdu - Karabükspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mersin İdmanyurdu - Karabükspor

Mersin İdmanyurdu en Karabükspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Mersin İdmanyurdu en Karabükspor in de Super Lig vond plaats op 30 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Karabükspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mersin İdmanyurdu als Karabükspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mersin İdmanyurdu 1
Winst Karabükspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 2
Tags
Mersin İdmanyurdu - Karabükspor Opstelling Mersin İdmanyurdu Opstelling Karabükspor Live Mersin İdmanyurdu - Karabükspor Live Mersin İdmanyurdu - Karabükspor kijken Mersin İdmanyurdu - Karabükspor kijken Live Mersin İdmanyurdu - Karabükspor stream Mersin İdmanyurdu - Karabükspor Fox Sports Nabeschouwing Mersin İdmanyurdu - Karabükspor Uitslag Mersin İdmanyurdu - Karabükspor Statistieken Mersin İdmanyurdu - Karabükspor Super Lig 2012/2013 Mersin İdmanyurdu - Karabükspor wedden Mersin İdmanyurdu - Karabükspor gokken Mersin İdmanyurdu - Karabükspor Unibet