Nabeschouwing Rapid Wien - Austria Klagenfurt (3-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Rapid Wien het zondag 6 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Austria Klagenfurt (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. Zimmermann, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Zimmermann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was F. Druijf van Rapid Vienna die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rene Eisner, waardoor Rapid Wien dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rapid Wien - Austria Klagenfurt 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt B. Zimmermann met assist van F. Stojkovic Rapid Vienna 1-0
52' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Y. Demir Rapid Vienna
57' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt B. Zimmermann met assist van M. Grull Rapid Vienna 2-0
60' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor Y. Demir Rapid Vienna
65' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor B. Zimmermann Rapid Vienna
66' Wissel Austria Klagenfurt Wissel R. Rep voor P. Greil Austria Klagenfurt
66' Wissel Austria Klagenfurt Wissel L. Fridrikas voor T. Andersson Austria Klagenfurt
74' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor B. Zimmermann Rapid Vienna
77' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Miesenbock voor T. Schumacher Austria Klagenfurt
83' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
86' Wissel Austria Klagenfurt Wissel N. Wimmer voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
92' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Grahovac voor D. Petrovic Rapid Vienna
94' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt F. Druijf met assist van K. Arase Rapid Vienna 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Austria Klagenfurt
Opstellingen Rapid Wien - Austria Klagenfurt
De opstellingen van Rapid Wien en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.