Nabeschouwing Rheindorf Altach - Admira (0-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 26 februari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Admira (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Admira is onder leiding van scheidsrechter Andreas Heiß geëindigd in een 0-2 overwinning voor Admira. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Kerschbaum van Admira via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 8 minuten was het R. Kerschbaum die Admira op een 0-1 voorsprong zette. Een penalty in de 39e minuut was de ideale kans voor Rheindorf Altach om te scoren. A. Nuhiu was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte S. Mustapha de voorsprong door in de 49e minuut de 0-2 te scoren voor Admira.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Admira.

LIVE Rheindorf Altach - Admira 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor G. Gaudino Rheindorf Altach
8' Penalty gemist Admira Penalty gemist R. Kerschbaum Admira
8' Doelpunt Admira Doelpunt R. Kerschbaum Admira 0-1
12' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor D. Reiter Rheindorf Altach
30' Wissel Rheindorf Altach Wissel C. Monschein voor G. Gaudino Rheindorf Altach
39' Gele kaart Admira Gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
39' Penalty gemist Rheindorf Altach Penalty gemist A. Nuhiu Rheindorf Altach
49' Doelpunt Admira Doelpunt S. Mustapha met assist van S. Surdanovic Admira 0-2
52' Wissel Rheindorf Altach Wissel N. Bischof voor M. Nanizayamo Rheindorf Altach
65' Wissel Admira Wissel T. Ebner voor W. Vorsager Admira
70' Wissel Admira Wissel J. Ganda voor J. Vodhanel Admira
70' Wissel Admira Wissel M. Ostrzolek voor L. Lukacevic Admira
77' Wissel Admira Wissel S. Major voor S. Zwierschitz Admira
77' Wissel Admira Wissel O. Babuscu voor S. Mustapha Admira
81' Gele kaart Admira Gele kaart voor O. Babuscu Admira
84' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor D. Reiter Rheindorf Altach
84' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Thurnwald voor E. Schreiner Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Admira
Opstellingen Rheindorf Altach - Admira
De opstellingen van Rheindorf Altach en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Admira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.