Nabeschouwing Salzburg - Wolfsberger AC (2-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Salzburg het zondag 20 februari 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Wolfsberger AC (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 2-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door L. Sucic, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Salzburg opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het B. Aaronson die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Salzburg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Salzburg.

LIVE Salzburg - Wolfsberger AC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor L. Lochoshvili Wolfsberger AC
31' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Taferner Wolfsberger AC
60' Wissel Salzburg Wissel N. Seiwald voor N. Capaldo Salzburg
67' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Novak voor A. Jasic Wolfsberger AC
70' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Novak Wolfsberger AC
75' Wissel Salzburg Wissel L. Sucic voor A. Bernede Salzburg
75' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor J. Adamu Salzburg
75' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Dieng voor M. Taferner Wolfsberger AC
75' Wissel Wolfsberger AC Wissel T. Rocher voor T. Baribo Wolfsberger AC
93' Doelpunt Salzburg Doelpunt L. Sucic met assist van M. Kjaergaard Salzburg 1-0
94' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Aaronson met assist van M. Kjaergaard Salzburg 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Wolfsberger AC
Opstellingen Salzburg - Wolfsberger AC
De opstellingen van Salzburg en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salzburg - Wolfsberger AC

Salzburg en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 20e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rene Eisner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Wolfsberger AC slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Salzburg 20
Winst Wolfsberger AC 5
Gelijkspel 12
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 2e plaats.