Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Blau-Weiß Linz (2-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Klagenfurt het zondag 25 februari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Blau-Weiß Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Wörthersee Stadion in Klagenfurt.

Via de Austria Klagenfurt - Blau-Weiß Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Blau-Weiß Linz (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Klagenfurt en Blau-Weiß Linz is onder leiding van scheidsrechter Florian Jäger geëindigd in een 2-0 overwinning voor Austria Klagenfurt. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Aaron Sky Schwarz, waarmee Austria Klagenfurt met 1-0 de leiding nam. Austria Klagenfurt vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aaron Sky Schwarz op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Austria Klagenfurt.

LIVE Austria Klagenfurt - Blau-Weiß Linz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Blau-Weiß Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Sinan Karweina Austria Klagenfurt
30' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Aaron Sky Schwarz voor Sinan Karweina Austria Klagenfurt
39' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt Aaron Sky Schwarz Austria Klagenfurt 1-0
46' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Alexander Briedl voor Fabio Strauss Blau-Weiß Linz
46' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Ronivaldo voor Stefan Feiertag Blau-Weiß Linz
46' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Max Besuschkow voor Andy Irving Austria Klagenfurt
61' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Mehmet Ibrahimi voor Conor Noß Blau-Weiß Linz
61' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel João Luiz voor Simon Pirkl Blau-Weiß Linz
65' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Solomon Bonnah voor Florian Jaritz Austria Klagenfurt
65' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Kosmas Gezos voor Christopher Wernitznig Austria Klagenfurt
68' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Thorsten Mahrer Austria Klagenfurt
71' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt Aaron Sky Schwarz met assist van Max Besuschkow Austria Klagenfurt 2-0
77' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Simon Seidl voor Julian Gölles Blau-Weiß Linz
84' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Till Schumacher Austria Klagenfurt
92' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Anton Maglica voor Aaron Sky Schwarz Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Blau-Weiß Linz
Opstellingen Austria Klagenfurt - Blau-Weiß Linz
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Blau-Weiß Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Blau-Weiß Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.