Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Hartberg (1-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Maandag 4 december 2023 - 19:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Klagenfurt het maandag 4 december 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Wörthersee Stadion in Klagenfurt.

Via de Austria Klagenfurt - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Hartberg (1-1)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Austria Klagenfurt en Hartberg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Rico Benatelli zette Hartberg op een 0-1 voorsprong in de 56e minuut van de wedstrijd. In de 66e minuut kreeg Jurgen Heil van Hartberg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hartberg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Nicolas Binder namens Austria Klagenfurt in de 79e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Austria Klagenfurt - Hartberg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Jurgen Heil Hartberg
36' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Andy Irving Austria Klagenfurt
46' Wissel Hartberg Wissel Christoph Urdl voor Dominik Prokop Hartberg
46' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Turgay Gemicibaşi voor Christopher Wernitznig Austria Klagenfurt
46' Wissel Hartberg Wissel Tobias Kainz voor Mamadou Sangare Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel Ruben Providence voor Dominik Frieser Hartberg
56' Eigen doelpunt Hartberg Eigen doelpunt Rico Benatelli Hartberg 0-1
57' Wissel Hartberg Wissel Michael Steinwender voor Ibane Bowat Hartberg
59' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Thorsten Mahrer Austria Klagenfurt
60' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Aaron Sky Schwarz voor Solomon Bonnah Austria Klagenfurt
66' Tweede gele kaart Hartberg Tweede gele kaart voor Jurgen Heil Hartberg
70' Wissel Hartberg Wissel Julian Halwachs voor Christoph Lang Hartberg
73' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Nicolas Binder voor Sinan Karweina Austria Klagenfurt
79' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt Nicolas Binder Austria Klagenfurt 1-1
89' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Tobias Kainz Hartberg
89' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Manuel Pfeifer Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Hartberg
Opstellingen Austria Klagenfurt - Hartberg
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.