Nabeschouwing Austria Lustenau - Hartberg (0-4) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Lustenau het zondag 29 oktober 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Planet Pure Stadion in Lustenau.

Via de Austria Lustenau - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Lustenau - Hartberg (0-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Lustenau en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Achim Untergasser geëindigd in een 0-4 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Donis Avdijaj, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. In de 45e minuut moest Pius Grabher van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Achim Untergasser een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Austria Lustenau verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hartberg via een goal van Dominik Frieser in de 59e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 66e minuut volgde een derde treffer van Hartberg, waarmee Maximilian Entrup zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Hartberg geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Maximilian Entrup.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Hartberg.

LIVE Austria Lustenau - Hartberg 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Lustenau - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Hartberg Doelpunt Donis Avdijaj met assist van Christoph Lang Hartberg 0-1
37' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Donis Avdijaj Hartberg
39' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Manuel Pfeifer Hartberg
45' Rode kaart Austria Lustenau Rode kaart voor Pius Grabher Austria Lustenau
46' Wissel Austria Lustenau Wissel Torben Rhein voor Yadaly Diaby Austria Lustenau
46' Wissel Austria Lustenau Wissel Anderson voor Tobias Berger Austria Lustenau
46' Wissel Austria Lustenau Wissel Nikolai Baden Frederiksen voor Lukas Fridrikas Austria Lustenau
59' Doelpunt Hartberg Doelpunt Dominik Frieser met assist van Dominik Prokop Hartberg 0-2
60' Wissel Hartberg Wissel Ruben Providence voor Dominik Prokop Hartberg
60' Wissel Hartberg Wissel Maximilian Entrup voor Christoph Lang Hartberg
66' Doelpunt Hartberg Doelpunt Maximilian Entrup met assist van Mamadou Sangare Hartberg 0-3
67' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Maximilian Entrup Hartberg
69' Wissel Hartberg Wissel Julian Halwachs voor Ousmane Diakité Hartberg
69' Wissel Hartberg Wissel Tobias Kainz voor Mamadou Sangare Hartberg
70' Wissel Austria Lustenau Wissel Namory Cisse voor Ben Justus Bobzen Austria Lustenau
70' Wissel Austria Lustenau Wissel Jonathan Schmid voor Dániel Tiefenbach Austria Lustenau
73' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor Fabian Gmeiner Austria Lustenau
79' Wissel Hartberg Wissel Maximilian Fillafer voor Manuel Pfeifer Hartberg
83' Doelpunt Hartberg Doelpunt Maximilian Entrup Hartberg 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Lustenau - Hartberg
Opstellingen Austria Lustenau - Hartberg
De opstellingen van Austria Lustenau en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Lustenau gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Markus Mader
Formatie 4-1-4-1
Coach Markus Schopp
Voorbeschouwing Austria Lustenau - Hartberg

Austria Lustenau en Hartberg treffen elkaar in de 12e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Achim Untergasser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Lustenau en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 29 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Austria Lustenau favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Hartberg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Austria Lustenau 3
Winst Hartberg 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Lustenau op een 12e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 5e plaats.